1. Care este procedura de livrare?

Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat Cargus sau Fancourier. Produsele ajung oriunde in Romania in 24 de ore, respectiv in maxim 48 de ore in regiunile Moldova si Dobrogea.

Dupa expedierea produselor, primesti un email in care esti informat despre livrarea produselor, numarul de identificare al coletului si numele curierului cu care a fost trimis. Cu aceste informatii poti accesa in orice moment website-ul curierului si sa obtii informatii despre stadiul livrarii. 

2. Sistemul de plata

a. Care este procedura in cazul platilor prin virament bancar?

In cazul platilor prin virament bancar, livrarea decurge din momentul confirmarii in cont a platii contravalorii facturii proforme. Iti expediem apoi coletul la adresa indicata in comanda.

b. Plata online

Acceptam urmatoarele carduri bancare: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Foloseste plata prin card bancar si comanda ta va fi procesata imediat. In plus, nu ai niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Romleas foloseste serviciile Netopia mobilPay (https://www.mobilpay.ro) 
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizezi numarul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si codul CVC (cele trei cifre de pe spatele cardului).

Toate datele preluate pe acest website sunt preluate pe servere securizate si sunt gestionate conform Legii nr. 677 din 2001. Nici o alta companie sau persoana nu va avea acces la aceste date.

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Acceseaza Verified by Visa si MasterCard SecureCode pentru detalii complete legate de sistemul 3D Secure.