PENTRU A UTILIZARA ACEST SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI ACESTI TERMENI SI ACESTE CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA ESTI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI ACESTE CONDITII. 

Generale 
Site-ul www.romleas.com este un site comercial, proprietate a SC Romleas SRL. Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea SC Romleas SRL. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de produse de pe site-ul www.romleas.com implica acceptarea termenilor si a conditiilor de mai jos.

Drepturi de autor

SC Romleas SRL declara pe propria raspundere, ca informatiile afisate pe site-ul www.romleas.com sunt proprietatea sa, respectiv nu incalca nici un drept de autor. Produsele oferite spre vanzare sau spre descarcare pe acest site sunt originale. Pot sa existe informatii publicate pe acest site pe bloguri sau in cadrul altor pagini care sa aiba ca si sursa colaboratori ai SC Romleas SRL fara ca SC Romleas SRL sa isi revendice sub o forma sau alta un drept de proprietate. In cazul in care o persoana fizica sau juridica considera si revendica utilizarea necorespunzatoare a unor informatii, poate transmite aceasta solicitare catre SC Romleas SRL prin mail la office@romleas.ro.

Accesarea site-ului www.romleas.com folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate SC Romleas SRL se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC Romleas SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. SC Romleas SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.romleas.com


Prin utilizarea site-ului www.lromleas.com nu se acorda dreptul utilizatorului de a descarca,de a modifica, de a reproduce, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al SC Romleas SRL.

Pe site-ul www.lromleas.com utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. Firma SC Romleas SRL nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. 

Imaginile produselor afisate pe site pot sa difere de cele primite de client avand caracter orientativ.

- ofertele si preturile sunt valabile maxim 12 ore 
- livrarea produselor se poate face intr-un interval minim de 24 ore si maxim 30 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de livrare, stocuri, preturi ). 
- preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.
- toate produsele sunt insotite de factura si certificat tehnic (producator sau vanzator) 
- Nu eliberam duplicate pentru certificatul tehnic

Romleas S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Romleas SRL are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. 
Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

Promotii si reduceri de pret:

Periodic Romleas organizeaza si publica prin politica de promovare, reduceri de pret, preturi speciale, cupoane de discount de care care poate beneficia orice cumparator. Pentru a beneficia de aceste avantaje trebuie obligatoriu ca produsele comandate sa se regaseasca in conditiile promotionale. Nu se vor onora comenzile care nu respecta conditiile promotiei sau reducerii de pret pentru care s-a aplicat. 

Oricare produs comandat nu poate beneficia decat de o singura reducere chiar daca se va regasi in mai multe promotii simultane. In acest caz se va aplica reducerea cea mai avantajoasa pentru client.

Comenzile NU conţin cheltuieli de transport şi nu fac obiectul facturării. Acestea vor fi achitate exclusiv de beneficiar către transportator la primirea comenzii.Clientul confirma ca a citit si a acceptat termenii si conditiile de mai sus. Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. 
In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai sus, va rugam sa nu folositi acest site.